Heeft u vragen? Bel ons op 0314-840165 Keurmerk
zoeken
Led info > Besparing led

Besparing led

Besparing led

De besparing van led is tweezijdig. Enerzijds zijn de lampen veel zuiniger dan uw huidige verlichting. Dit varieert gemiddeld tussen een besparing van minimaal 50% tot maximaal 90% op de verlichtingskosten. De besparing met led is dus gigantisch.

Anderzijds is de besparing met led verlichting ook op vervangingsgebied zeer interessant. Doordat led verlichting een langere levensduur heeft dan andere verlichting bespaart men ook op de vervangingskosten. Deze besparing met led verlichting kan oplopen tot twee tot vier keer op de vervangingskosten.

Bij de vervangingskosten worden vaak alleen de kosten van het lampje zelf berekend. Maar iemand moet deze lamp ook verwisselen, hierdoor moeten er ook personeelkosten worden berekend. Deze zijn vaker hoger dan de kosten van het lampje zelf. Daarnaast hangt op sommige plekken de verlichting op hoge en lastige plekken. In magazijnen zal er op sommige plekken een hoogwerken gebruikt moeten worden. Dit zijn allemaal extra kosten waar u op kan besparen met led verlichting.

De besparing met led verlichting zit dus zowel op de verlichtingskosten als op de vervangingskosten. In combinatie met de zeer scherpe aanschafprijzen van De Led Leverancier is led verlichting in elke situatie rendabel. De besparing met led verlichting is zelfs zo groot dat men led verlichting vaak binnen twee/drie jaar al heeft terugverdient. Dit is bij de meeste investeringen een stuk langer.

Kies dus vandaag nog voor een gigantische besparing met led verlichting. Goed voor uw bedrijfsimago, het milieu maar vooral ook voor uw energieafschriften. Wanneer u nog vragen heeft over het besparen van led verlichting of u eens wil weten wat u zelf kan besparen met led verlichting. Neem dan gerust contact met ons op. Wij bekijken doorgaans samen met u wat u kan besparen met led verlichting. Dit kan zowel bij u op locatie als bij ons in de showroom, hier hebben wij alle soorten led lampen demonstratie klaar hangen.