Heeft u vragen? Bel ons op 0314-840165 Keurmerk
zoeken
Led info

Led info

Blader door subcategorieën

Led info

Er zijn een heel aantal aandachtpunten bij led verlichting. Daarom hebben wij een pagina opgesteld waarin de belangrijkste led informatie te vinden is. Op deze pagina bespreken we wat belangrijk is bij het aankopen van led verlichting.

De informatie over led wat heel belangrijk is zijn het type leds, drivers, stralingshoek, lumen per watt en powerfactor. De led verlichting van De Led Leverancier is van een zeer hoge kwaliteit. Wij hebben aan de hand van deze belangrijke factoren de beste led verlichting voor onze klanten uitgezocht. Door de rechtstreekse inkoop kunnen wij deze led verlichting tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden.

Het eerste punt op deze led informatiepagina is het type led. Er zijn verschrikkelijk veel type leds op de markt, helaas ook een heel aantal type leds van een slechte kwaliteit. Deze type leds hebben een slechte CRI (kleurechtheid) van onder de 80. Daarnaast is de lichtoutput vaak minder dan 100 lumen per watt (bij TL buizen).

De Led Leverancier maakt in het grootste deel van het assortiment gebruik van kwalitatieve Samsung SMD leds. Deze leds zijn door Samsung ontwikkeld en worden in de lampen van het merk EcoBright gebruikt. Hierdoor is de kleur en de lichtoutput van de led lampen van een uitzonderlijke kwaliteit.

Het tweede punt op deze led informatiepagina  gaat over de driver. De driver van de led lamp zorgt ervoor dat de stroom die binnenkomt gereed wordt gemaakt om de leds goed te laten branden. De driver is meestal het onderdeel dat naar loop van tijd kapot gaat, in tegenstelling tot de led chips. Hierdoor wordt de levensduur van de led lampen dus bepaald, door de driver die in de lampen is verwerkt.

Door een driver te kiezen van een goede kwaliteit en het te isoleren, kan men de levensduur van 30.000 tot maximaal 50.000 branduren waarborgen. In de led lampen van EcoBright worden drivers gebruikt die ook in sommige apparaten van Philips worden gebruikt. Deze is daarnaast ook nog eens geïsoleerd. Veilig en dit zorgt voor een lange levensduur.

De led informatie die u ook niet mag vergeten bij het aanschaffen van led verlichting is de stralingshoek van de led lampen. Deze hoek zorgt ervoor hoeveel licht er in een bepaalde ruimte komt. Bij TL verlichting is 120 graden meer dan voldoende, minder dan 120 graden is echter te summier.

Daarnaast is de powerfactor een heel belangrijk informatie punt bij het aankopen van led verlichting. Vooral bij de led TL is dit van een groot belang. Wanneer u in aanmerking wil komen voor de 41,5% energie investeringsaftrek moet de powerfactor minimaal 0,9 zijn. De led lampen van De Led Leverancier halen dit. Hierdoor ontstaat er geen blindstroom waardoor er geen extra kosten worden gemaakt.

Dit zijn een aantal belangrijk led informatiepunten. Wanneer u nog meer informatie zoekt over led verlichting kunt u altijd contact met ons opnemen.