Heeft u vragen? Bel ons op 0314-840165 Keurmerk
zoeken
Led projecten > Led spots en panels bij Juwelier & Optiek Punte

Led projecten


Led spots en panels bij Juwelier & Optiek Punte

Punte optiek en juwelier in Gaanderen is totaal overgestapt op energiezuinige led verlichting van De Led Leverancier. Zowel de 60x60 armaturen in het plafond als de spots in de vitrines zijn led. Voor de 60x60 armaturen is gekozen voor energiezuinige led panelen. Deze panelen zorgen ervoor dat het een opgeruimde en zeer strakke showroom is geworden. Kijk snel voor meer foto's.

Led spots en panels bij Juwelier & Optiek Punte  - Besparingen tot wel 90% led spot MR16 warm wit led spot MR16 warm wit led spot MR16 warm wit led spot MR16 warm wit
led paneel 60x60 warm wit Led spots en panels bij Juwelier & Optiek Punte  - Besparingen tot wel 90% Led spots en panels bij Juwelier & Optiek Punte  - Besparingen tot wel 90%

Oude verlichting vervangen voor?

  • Halogeen spots 50 Watt vervangen voor 5 Watt led spots MR16 warm wit 
  • TL armatuur 4x18 Watt vervangen voor Led paneel 60x60 warm wit 

 

In de vitrines hebben wij de 50 Watt spotjes vervangen voor 5 Watt led spots. Daarnaast hebben wij de huidige trafo's omgebouwd naar led trafo's. Hierdoor werken de led spots 12V MR16 perfect. 

Naast de vitrines bestond de hoofdverlichting uit TL armaturen van 60x60. Om hier ook op de besparen en om de gehele showroom wat op te knappen is gebruik gemaakt van energiezuinige led panelen warm wit. 

Wat is de besparing voor Punte? 

  • Besparing spots: 90% 
  • Besparing TL armaturen: 55%

 

Punte gaat 90% besparen op de led spots die zijn gebruikt in de vitrines. Men gaat hier van 50 Watt naar slechts 5 Watt. Daarnaast werd er geklaagd over het vaak vervangen van de halogeenspots. Halogeenspots hebben maar een gemiddelde levensduur van 1.500 branduren. Deze led spots gaan minimaal 25.000 branduren mee waardoor u ook flink bespaart op de vervangingskosten. 

Voor de TL armaturen geldt een besparing van 55%. Door de VSA en starters verbruikt een normale TL armatuur 25% extra stroom. Dit komt totaal op een verbruik van 90-95 Watt per armatuur. De led panelen verbruiken slechts 40 Watt per stuk!

Op de foto's ziet u het verbluffende resultaat van de totale nieuwe showroom. Meer weten over led verlichting of de mogelijkheden bij u in het bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. 

Terug