Heeft u vragen? Bel ons op 0314-840165 Keurmerk
zoeken
Led projecten > Vriese Music Palace gaat voor led TL en downlighters

Led projecten


Vriese Music Palace gaat voor led TL en downlighters

Vriese Music Palace is een toonaagevende muziekwinkel met een geweldig mooi pand in Doetinchem. Dit pand hebben wij helemaal voorzien van energiezuinige led verlichting. Naast de binnenverlichting maken ze ook gebruik van led downlighters 8 inch. Waardoor het pand ook 's avonds een plaatje is!

Vriese Music Palace gaat voor led TL en downlighters led TL 60cm led TL 60cm led TL 60cm led TL 60cm
led TL 60cm led TL 60cm

Oude verlichting vervangen voor?

  • Oude halogeen PAR lampen  vervangen voor led par lampen
  • TL buizen vervangen voor led TL buizen.
  • Halogeen par spots vervangen voor led par spots.

 

De showroom van Vriese Music Palace is helemaal volgehangen met energiezuinige led verlichting. Elke halogenspot, PAR spot en buislamp is voorzien van energiezuinige led verlichting. Een gignatische besparing als gevolg. De 3000m2 grote showroom ziet er strak uit en men bespaart gemiddeld ruim 70% op de verlichtingskosten. 

Wat is de besparing voor Vriese Music Palace?

  • Besparing PAR lampen: 85%
  • Besparing TL buizen: 55% 
  • Besparing halogeen spot: 90% 

 

Vriese Music Palace bespaart geimddeld 70% op de verlichtingskosten. Met als grootste besparing op de halogeen spots. Hier wordt ruim 90% op bespaart. Daarnaast gaan de led lampen tot wel twintig keer langer mee waardoor men ook flink bespaart op de vervangingskosten.

Op de foto's ziet u het  resultaat van de totale nieuwe showroom. Meer weten over led verlichting of de mogelijkheden bij u in het bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. 

Terug