Heeft u vragen? Bel ons op 0314-840165 Keurmerk
zoeken
Led info > Levensduur led

Levensduur led

Levensduur led

De levensduur van led heeft te maken met een aantal factoren. De lange levensduur van led verlichting is een belangrijk punt van led verlichting. Door de lange levensduur in combinatie met het verbruik is led verlichting een stuk zuiniger en uiteindelijk rendabel ten opzichte van andere lichtbronnen.

Om deze levensduur van led zo goed mogelijk te waarborgen zijn er een aantal punten van essentieel belang. De Led Leverancier heeft deze punten nauwkeurig meegenomen om de levensduur van onze led lampen te waarborgen.

Een belangrijk punt wat de levensduur van led bepaald is de driver die wordt gebruikt. Wij hebben gekozen voor een wat duurdere driver met een betere kwaliteit. Deze driver wordt ook gebruikt in sommige apparaten van Philips. Daarnaast worden al onze drivers geïsoleerd, hierdoor is niet alleen de kwaliteit maar ook de veiligheid gewaarborgd.

Daarnaast is ook het materiaal van de behuizing belangrijk en bepalend voor de levensduur van de led verlichting. De plaatjes waar de chips op zijn bevestigd dienen van aluminium te zijn, dit omdat aluminium het beste de warmte afvoert. Hierdoor is de levensduur van led een stuk langer.

De levensduur van led verlichting ligt tussen de 30.000 en de 50.000 branduren. Hierdoor bespaart u naast de verlichtingskosten ook flink op de vervangingskosten. In de fabriek waar wij de lampen inkopen zijn speciale testruimtes in verschillende situaties, bijvoorbeeld koude maar ook hele warmte ruimtes. Dit allemaal om te testen hoe verloop is van de levensduur. Hier komen weer resultaten uit naar voren waardoor de producten weer verder worden verbeterd. Dit heeft er al in geresulteerd dat de producten van De Led Leverancier van een zeer goede kwaliteit zijn. Zo ook de levensduur.

Wanneer u nog vragen heeft over de levensduur van led verlichting of andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.