Heeft u vragen? Bel ons op 0314-840165 Keurmerk
zoeken
Over De Led Leverancier

Over De Led Leverancier


Over De Led Leverancier

De Led Leverancier is dé led goothandel en importeur van Nederland & België voor alle tussenhandelaren die op zoek zijn naar led verlichting met gunstige inkooptarieven, zeer goede kwaliteit en waarbij de led lampen direct uit voorraad leverbaar zijn.

Waarom is De Led Leverancier úw led leverancier?
✓ Kwaliteit
✓ Scherpe inkoopprijzen
✓ Volledig assortiment
✓ Grote voorraad
✓ Eenvoudig & snel online bestellen
✓ Geschikt voor Energie Investeringsaftrek (58%)
✓ Minimaal orderbedrag slechts €250,- excl. BTW
✓ Voor 16:00 besteld, volgende werkdag geleverd
✓ Gratis bezorging
✓ Korte communicatielijnen (uitstekende klantenservice)

Dankzij onze rechtstreekse import kunnen wij uiterst scherpe prijzen hanteren en zeer goede kwaliteitscontrole uitoefenen. Wilt u onze led lampen persoonlijk komen bekijken? Maak dan een afspraak om onze locatie in Doetinchem te bezoeken. Hier hebben wij alle lampen demonstratie klaar voor u.

Led verlichting De Led Leverancier
De Led Leverancier is gespecialiseerd in led verlichting voor bedrijven, zoals led TL buizen, led panels, led high bay, led PL en led railverlichting. Daarnaast kunt u bij ons ook kleinere lichtbronnen inkopen, zoals led spots, led E27 lampen, led E14 lampen en benodigdheden als armaturen en led dimmers.

Uniek is de led dimmer. De Led Leverancier heeft het alleenrecht op import van deze kwalitatieve en zeer breed inzetbare led dimmer.

Op het gebied van led TL worden 2 series aangeboden, de Basic en de Pro lijn. De Basic is goed genoeg voor degene die een goedkoop en prima led TL willen. Deze lijn bevat alle bekende keurmerken en is geschikt voor de EIA (58%).
Naast de keurmerken en EIA is de Pro serie geschikt voor hoge plafonds (>3m), heeft draaibare voetjes, Rubycon driver, zeer hoge efficiëntie en een jaar langer garantie.

Wie zijn de klanten van De Led Leverancier?
De Led Leverancier is importeur en groothandel in led verlichting en levert uitsluitend aan tussenhandelaren, zoals installatiebedrijven, detail- en groothandel en andere professionele wederverkopers in de elektrotechnische branche.

Ook klant worden?
Maak dan hier uw account aan. Uw account met persoonlijke inkooptarieven wordt hierna door ons geactiveerd.

Terug